plaza het supertje facebook

Over ons

De laatste tijd hebben we nogal wat veranderingen ondergaan. Het restaurant gedeelte van onze zaak hebben we bij snackbar getrokken en we zijn overgegaan naar de kwaliteitsformule Plaza Food For All. De hele zaak is opgeknapt en daardoor hebben we nog beter de mogelijkheid u onze service te bieden. Binnen beschikken wij over meer dan 70 zitplaatsen en ons buitenterras beschikt over 30 zitplaatsen!

Plaza Food For All is een FastFood formule die kwaliteit en variëteit nastreeft. Uit eigen keuken serveren wij diverse producten, hierbij kunt u denken aan spare ribs, een gehaktbal, saté en diverse soepen.

Per jaar worden wij 2 keer onderworpen aan een HACCP hygiënekeuring. Ook komt er een mystery guest vanuit Sligro, waardoor we meedoen in de strijd voor beste Plaza van het jaar! Wij bakken verse frites voor u en Plaza Food For All ondersteunt daarnaast de campagne “verantwoord frituren”. Plaza Food For All is onderdeel van het Formulehuis van Sligro. Wat begon als een kleinschalige en lokale formule, is onlangs samengevoegd met ca. 40 Food Planets in Nederland. Inmiddels heeft de Plaza formule dan ook een landelijk dekkend netwerkvan ruim 70 locaties.

Piggypas

Wij doen mee met Piggy! Heb je nog geen Piggypas? Deze is verkrijgbaar bij ons in de cafetaria.

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode